Tapahtumat

   

  JOOGAFESTIVAALIT OVAT TÄÄLLÄ! KALAYOGI - KUNINGATAR MINUSSA 2022

   

  KALAYOGI - osta viralliset liput | lippu.fi

   

  ALOITAMME ARTISTIESITTELYT SEKÄ WORKSHOPESITTELYT JA TÄMÄ KAIKKI ALKAKOON MINUSTA <3

   

   

   

   

   

   

   

   

   
   
   
   
   
  Moikka ihanat ihmiset <3  Olen Katariina, Joogahuone KalaYogan vetäjä ja KalaYogi festareiden toinen pääjärjestäjä.
   
  Elämäni kulmakiviä kaikessa tekemisessäni ovat ilo, rakkaus itseä ja muita kohtaan, aito kohtaaminen ja hyvän jakaminen <3 Elän lempeydestä ja kiitollisuudesta <3
  Toivon sydämestäni ihmisten ottavat nämä festarit vastaan aidosti ja ilolla. <3
   
  Festareilla olen Kuningatarvoiman ääressä, sisäisen naiseuden ytimessä. Naisen seksuaalivoima ja -terveys ovat sydämen asiani.
  Minulla on ollut onni saada auttaa ihmisiä heidän fyysisen, emotionaalisen ja psyykkisen hyvinvoinnin pohdinnoissa pian kymmenen vuoden ajan. Toivo tekee sielulle hyvää <3

   

  Heippa, Mä oon Jaana Janarandasta, puuhaamme Katariinan kanssa alku kesän upeinta Hyvinvointitapahtumaa Kalajoelle, tämä viikonvaihde on vain ja ainoastaan Just Sun Omaa Aikaa. Rentoudutaan, hullutellaan, joogaillaan ja rauhoitutaan itsemme äärelle, meren rannassa - hiekkaa varpaissa.

  Meidän koko poppoo tekee kaikkensa, että Sinulla on, Sinulle täydellinen Naisellinen Kuningatarvoima mukanasi, kun lähdet kotimatkalle.

  Mä oon rempseä ja helposti lähestyttävä jalat maassa ja pää pilvissä oleva ihmisten rentouttaja. Olen toiminut jo pitkään ihmisten auttamisen saralla ja saanut kunnian olla heidän vierellä kulkija.

  Rakastan nelijalkaisia, tätä kirjoittaessa olen h-hetken äärellä, että saan toivottavasti karvaisen työkaverin. Pieni ihana koiranpentu on juuri syntymässä, ja voi olla että tämä pakkaus toimii viikonloppuna maskottinakin, jos kaikki natsaa. Sellainen ihana tuhisijahan on mitä parhain rentouttaja. Tänä kesä viikonloppuna laitetaan aivot narikkaan ja annetaan vain mennä, haetaan onnea ja iloa Yhdessä.

  www.janaranda.me

   

   

   

   

  Silja Kuitu on Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen asiantuntija ja pitää vastaanottoa Wasa Wellnessissä Vaasassa.

  Hän pitää kokonaisvaltaiseen lääketieteeseen ja luonnonmukaiseen itsehoitoon liittyviä luentoja ja kursseja ja kirjoittaa näistä aheista Luontaisterveyslehteen. Hän ohjaa  Qigong- ryhmiä ja itse kehittämäänsä Flex Qi Relax treeniä.  Silja on kouluttautunut mm. Espanjassa, USA:ssa, Hollannissa, Belgiassa ja Suomessa.
   
   
   
   
   
   
  Lena Eklund ❤
  "Aloitin säännöllisen joogaamisen vuonna 2005 asuessani Kööpenhaminassa. Aloitin joogan tukeakseni muusikon ammattiani ja huomasin heti, että jooga todella toimii, sekä mielen rauhoittamiseen että kehon vahvistamiseen. Olen ohjannut vuodesta 2011, jolloin aloitin astangan ohjaamisen Tampereella. Tämän jälkeen olen opiskellut RYT500 sertifioiduksi joogaopettajaksi, yinjoogaohjaajaksi, lapsi- ja raskausjoogaohjaajaksi sekä flowjoogaohjaajaksi. Kehitän koko ajan sekä omaa harjoitustani että ohjaajantaitojani. Parhaillaan opiskelen yinjoogaterapeutiksi ja olen myös opiskellut mantralaulua.
  Jooga on minulle tapa pitää itseni kokonaisvaltaisesti kunnossa. Ohjaajana toivon, että jokainen tuntee olevansa tervetullut tunnille, kokee tulevansa nähdyksi ja saa harjoituksesta turvallisesti sen mitä kulloinkin tarvitsee. Jokaisella tunnillani haluan pitää mukana iloa, lempeyttä ja valoa".
   
   
   
   Katja Kandelberg <3 
   
  Katja asuu ja työskentelee Hiljaisuuden Tilalla, Pohjois-Karjalassa. Hän on ottanut elämäntehtäväkseen luoda sekä fyysisiä että henkisiä tiloja, joissa ihminen voi tutkia omia sisäisiä prosessejaan ja saavuttaa yhteyden omiin, syviin, todellisiin tarpeisiinsa rauhallisessa ympäristössä. Katja on opiskellut sosiaali- ja terveysalaa, taiteita, suunnittelua sekä lukuisia eri menetelmiä liittyen mielen toimintaan ja psyykkiseen hyvinvointiin, kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen, kontemplaatioon, meditaatioon, intuition harjoittamiseen sekä luottavaan ja sallivaan suhtautumiseen elämässä.
   
   
   
   

  LIPUT OVAT NYT MYYNNISSÄ! 

  Kesä ja Kalajoen hiekkaranta!  Tule kokemaan feminiinisen voiman todellista nostatusta KalaYogi – Kuningatar minussa joogafestivaaleilla!

  Aloita kesäsi hemmottelemalla sisäistä ja ulkoista kuningatarta itsessäsi. Villiinny meren äärellä työpajoissa ja iltanuotiolla. Viikonlopun aikana saat nauttia Kuningatarjoogasta,  FeminineYin joogasta  ja metsäjoogasta sekä tuudittavasta äänimaljameditaatiosta;  työpajoista seksuaalienergian,  naiseuden yrttien sekä chakrojen ja aurinkokuningattaren väreissä. Tapahtuma on hotelli Rantakallan tiloissa ja rannalla. Rantakallan majoituksesta saat 10% alennuksen kun kerrot olevasi Kuningatar. Lippu sisältää kasvislounaan.

  Ja mikä upeinta, vielä on lisää tulossa! Ole siis kuulolla ja varaa paikkasi NYT! Klikkaa linkistä ja olet askeleen päässä kesän naisvoimasta!

  KALAYOGI - osta viralliset liput | lippu.fi

   

   

    

  JOOGAFESTIVAALI KALAYOGI 2022 odottaa meitä!

  Tätä todellakin on odotettu. Upeat Kalajoen hiekkasärkät tarjoavat ainutlaatuisen pitopaikan joogafestivaalille. Kesäkuussa 2022 järjestettävä festivaali on ensimmäinen laatuaan Hiekkasärkillä.

  Tämä hyvinvointitapahtuma todella pureutuu naiseuden voimaan. Lämminhenkisessä tapahtumassa tutustut feminiiniseen puoleesi kehossa ja mielessä. Tapahtuma on suunnattu kaikille naisille ja feminiinistä puoltaan etsiville miehille. Tapahtumaa ohjaamassa on upeita naisia joogan, perinteisen kiinalaisen lääketieteen, mindfulnessin ja musiikin saralta. Luvassa on mielenkiitoisia työpajoja, mieltä helliviä meditaatioita ja kehoa ravitsevia joogia. Mitään aikaisempaa kokemusta tai osaamista et tarvitse, voit tulla luonnollisesti omana itsenäsi!

  yo 05 p

   
  Seuraa myös Facebook ja Insta Joogahuone Kalayoga joihin päivitetään ohjelmasisältöä ja esiintyjäesittelyjä!
   

  Yhteistyössä mukana myös Visit Kalajoki www.visitkalajoki.fi

   

    

  © KalaYoga